Chihuahua-Kennel Het Oosterbosch | Over Ons
15438
page-template-default,page,page-id-15438,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Ons

“Chihuahua’s zijn echt super leuk!”

 

Gek op dieren is ze, Lilian Noah, de eigenaresse van Chihuahua Kennel “Het Oosterbosch”. Naast Fay, Missy, Belle, Geisha en Kato wonen er aan de Ronde Laan in Heiloo nog twee Cochin-kipjes (Tantes Spikkel en Tikkel) en Bengaalse poes Mojo.

Het liefst zou ze op een grote boerderij wonen met nog veel meer huisdieren (“Maar je moet wat te wensen over houden”).
“Het begint allemaal met het idee dat je de zwangerschap, bevalling en het nestje van je eigen hond een keer wilt beleven,” vertelt Lilian enthousiast, “op dat moment realiseer je je echt nog helemaal niet wat er allemaal bij komt kijken!”

Inmiddels zijn we vele jaren fokkennis en Chihuahua ervaring rijk. Gemiddeld hebben we één nestje per jaar en soms twee. Lilian is in het bezit van het diploma Kynologische Kennis 1. De kennel is erkend door de Raad van Beheer en door de internationale FCI. Al onze honden hebben een FCI stamboom, zijn Patella gekeurd en hebben een gecontroleerd DNA profiel. Wij zijn lid van de Eerste Gezelschapshonden Club Nederland.

Facebook